معرفی رشته صنایع غذایی
باید بگوییم که رشته مهندسی صنایع غذایی ارتباط زیادی با علم مواد غذایی داشته و همزمان با توسعه و هر چه پیشرفته تر شدن صنایع مختلف شاهد هر چه گسترده تر شدن استفاده از متخصصین این رشته در بازار کار بودیم. آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی صنایع غذایی تمام تلاش کارشناسان صنایع غذایی بر وارد کردن محصولاتی جدید با فرآوری مواد غذایی و همین طور افزایش کیفیت حجم ضایعات آنهاست. ارائه این توضیح لازم است که دانشگاه های ایران در مقاطع کاردانی به کارشناسی، کارشناسی پیوسته و دو مقطع فوق لیسانس و دکتری دانشجویانی را در واحدهای مختلف پذیرش می کنند. علاوه بر این ها، از جمله وظایف متعدد مهندسین صنایع غذایی می توان به انجام آزمایشات لازم برروی مواد غذایی جهت ارزیابی میزان کیفیت و سلامت آنها، داشتن علاقه فراوان به فعالیت در زمینه تولید انواع مواد غذایی، طراحی کردن انواع دستگاه های موجود در کارخانه های تولید مواد غذایی و کنترل مواد غذایی از نظر کیفیت اشاره کرد.
- ۰۰/۱۰/۳۰